30 AUGUSTI

Hemma från skolan nu. Och måste berätta att det inte alls kommer att bli bra uppdatering. Det är massa nu, som idag slutade jag halv 4 och så har jag läxor och träning. Det finns lixom ingen tid till att blogga. Den tiden jag har över gör jag tyvär andra saker, som att vara med vänner och kanske läsa andras bloggar. Och denna veckan tränar jag mån,tis,ons,tor och match fre, lör och söndag. Det är ganska mycket enligt mig själv och så just darför blir det
inte så mycket bloggning. Hehe så nu vet ni det. Onödigt inlägg? Svar ja, pössssss

29 AUGUSTI

Hej, ska inte lägga ner bloggen men jag orkar inte uppdatera hehe. Just nu är jag skit irriterad och skulle vilja skriva varför men det skulle nog kanske inte bli sådär jättebra då. Men det är ju rätt otroligt hur du.. mmh a fast ne ska inte fortsätta även om ni vill veta varför :D. Imon är det skola igen då, jäätte kul. Det betyder att jag måste gå och fixa massa saker nu och sen sova. 
Jag ska bli bättre på att uppdatera jag lovar. Okej lovar gör jag kanske inte, men jag ska försöka och det är ju bra haha. Hörs imon eller nått puss

27 AUGUSTI - SORRY

Förlåt sorry förlåt för att jag har uppdaterat som en kratta men för det första så har vårat internet här hemma inte funkat och sen när det väl började funka så har jag inte orkat. Men here we go. Nu har ju skolan börjat och det är verkligen skit kul med betoning på skit. Kan väl inte bli mer tråkigare än såhär. Och att blogga är också tråkigt kom jag på helt plötsligt nu så jag pallar inte mer hejdå. Helt ärligt tycker ni att jag ska lägga ner den? För känner att den suger rätt hårt och har varken lust eller ork att göra något åt det.


stay

Jag är inget fan av miley och jag brukar inte lyssna på hennes låter. Men gud vad fin denna låten var! Får typ tårar, okej kanske inte men den var faktiskt riktigt fin!

22 AUGUSTI

Hej. Idag kommer släkten och vi ska fira mig, nice! Jag och pappa var nyss på cg och köpte tre(!?) tårtor haha kanske liite mycket menmen det är match ikväll så får väl springa av mig allt då haha. Nu ska jag fixa mig lite till och sen typ runt 12 kommer gärsterna. Puss!!
Bildlöst inlägg. Tänkte lägga ut en cam bild men det är ju i varenda inlägg så hoppade det haha :D

21 AUGUSTI

Goddag godmorgon, vad ni vill. Idag ska jag va med matilda och vara bollflicka sak åt damlaget. Plus hinna gå på stan för jag ska byta ett par shorts. Men eftersom matilda är lite sådär allmänt seg och ska duscha och allt så kommer nog vi inte hinna innan affärerna stänger. Hehe jorrå hon får skynda sig för annars blire stryk!!!! 
såhär snygg är man idag 

I still dream the same dream about you

Chill dag har varit med tessan. Vi kollade färdigt på avatar, körde något himla konstigt kortspel som hette typ mango eller nått fick damp för att jag var så dålig på det och sen är jag så dålig förlorare också. Nu sitter jag här framför datan och har otroligt tråkigt. Vet ni vad jag egentligen gör? Spelar tjejspel på spela.se hahaha! Endel spel är faktiskt rätt roliga typ sånna här saker man har tid på sig och så ska man göra innan tiden har runnit ut. Fast jag blir riktigt förbannad ibland. För som jag sa är jag en dålig förlorare haha. Nu ska jag seriöst sova, är aaaas trött. Vi hörs imon pusssssss
jag just nu
såklart lika seriös som alltid! :D

20 AUGUSTI

Igårkväll kom therese helt spontant haha vi tittade på avatar och snackade. Mysigt!

Jag har ställt klockan på 8 några dagar nu för att vänja mig vid att gå upp tidigt. Men vafan, vad ska jag uppe och göra klockan 8!? Asså det handlar egentligen inte om att jag inte orkar gå upp, utan att det känns helt totalt onödigt eftersom att det inte finns något att göra vid den tiden. Jo kanske kolla tv men endå då kan jag lika gärna sova lite längre nu det sista av sommarlovet och istället gå och lägga mig tidigare.

Nu ska jag äta frukost, förförsta gången i mitt liv har jag börjat tycka om frukost och är hungrig på morgonen. Det är ju bra för frukosten är väl den viktigaste måltiden på dagen? Ne men nu ska jag sluta skriva och äta istället haha puss.

nice stuff


duktig är jag

För nu har jag städat och damsugit mitt rum! Och så har jag plockat ur diskmaskinen och plockat in disk som stod på bänken. Sicken bra dotter jag är då. Nu ska jag fixa mina naglar sen ska jag titta på film och äta massa godis som jag fick igår! Hörs senare.


någon av domhär ska jag se..


hahaha


19 AUGUSTI

Godmorgon sötnosar! Idag blir det en slapp dag, typ kolla film och gå runt i mjukisbyxor. Om det inte dyker upp något annat då. Ingen träning idag heller så det är gött. Men nu ska jag äta frukost är så hungrig att min mage håller på att sprängas höhö. Puss


update

Jahapp då var födelsedagen över. Usch vad fort tiden går, snart är det skola. Nee fyy vill inte ens tänka på det. Kommer absolut inte orka stiga upp halv 7 varje morgon ha betyg och sitta med massa läxor. Men nu ska jag istället tavara på det lilla sista av sommarlovet! Och sova ska jag göra nu så godnatt och puss


18 AUGUSTI - 14 ÅR

Så nu var man 14 då, göttans ett steg närmare typ döden haha skojar. Men det har varit en bra födelsedag! Kan berätta lite om den för jag har endå inget för mig. Började att jag blev väckt 6 någon gång av pappa ida och suss. Fick lite presenter och så, sen somnade jag om och gick upp kanske 9. Gjorde mig iordning och sen cyklade jag ner till stan för att äta på lillakrogen med mamma och ida. Supermysigt, fick present av henne också. Sedan cyklade jag hem igen och städade iordning lite. Sen typ vid 2 kom matilda victoria och oliwia och grattade mig. Vi fikade och jag fick presenter, ni är bäst tjejer:). Sen åkte dom hem eftersom att jag och victoria hade match. Så sen kom begnt och hämtade mig och så åkte vi till matchen kommer inte riktigt ihåg var den ver hehe. Vi hade iallafall askul i bilen :D. Matchen vann vi med 4-2! Efter matchen fick vi tårta, therese älskling fyller ju också idag det har jag glömt att skriva! Så alla sjöng haha:). Tack ALLA för dagen/alla grattis/presenter.


HAHA vi hade lite problem med bilden. Ingen skulle vara seriös på kortet, matilda och victoria tar upp något i handen och oliwia tar upp handen hahaha


haha kärleksparet


17 AUGUSTI - höst?

Vad är detta för skit väder, trött på det nu. Trodde att sommaren varade iallafall till slutet av augusti men nehepp. Sommaren är nog helt slut buhuh :(:(

Idag steg jag upp klockan 9 och åkte sedan vid 10 till mina kusiner för att jag skulle vara barnvakt. Var inga problem eftersom att dom är så snälla och söta så det var bara roligt. Sen så är ju lite extra pengar bara bra ;)

haha några gamla bilder


fyfan vilken tönt oh wannabe jag var då. seriöst usch, fast tönt är jag väl fortfarande ;);)


16 AUGUSTI

Godmorgon allesammans. Hade ställt klockan på 8 idag bara för att jag skulle bli lite van nu innan skolan och sådär. Men nä jag orkade inte gå upp hehe. Vaknade istället av min syrra som kom dundrande ner för trappen och sa att jag skulle hjälpa henne med en sak. Blev ju inte sådär jätte glad. Men snäll som man är så hjälpte jag henne :):). 
Idag ska jag träffa oliwia och ikväll är det träning så kanske inte blir den bästa uppdateringen. Men ni får ha en bra dag. puss!
mmh het värre

uttråkad

Åh har så sjukt tråkigt och är så sjukt uttråkad. Vet inte vad jag ska göra. Vill kolla film men sen så vet jag inte vilken jag ska se. Kanske ska packa upp alla sakerna som jag har med mig till pappa. Fast nää det är så tråkigt gör det imorgon istället. Sen så har jag fått ett myggbett på fingret och på långfingret dessutom. Funderar gå och visa min syster det :):) Nej nu går jag fan och lägger mig! Haha pööössss


update girl next door börjar på femman nu så ska kolla på dään


15 AUGUSTI

Kom nyss hem till pappa. Har spelat match innan idag också, fypip vad det gick åt hell. 5-2 förlorade vid med. Jag var as förbannad hela matchen för att jag fick spela på en position jag inte ville. Och ne jag orkar inte berätta mer om det. Nu glömmer vi denna matchen och sattsar på nästa istället! (y)


jaharru riktigt fint väder var det när vi spelade 8)


nytt



igår/idag

Inte haft så mycket tid med bloggen nu har ju varit med matilda,oóch eftersom att jag sitter hos mina kusiner nu och har noll att göra så kan jag väl berätta lite.
 
Igår så packade jag alla saker och så och åkte till matilda. När jag kom till henne åkte vi ner till stan nästan direkt och gick på hm och lindex köpte 2 tröjor kan visa sen. Och sen så cyklade vi runt som idioter som vi har gjort hela tiden haha. Köpte massa göttegrejejer. Och sen åt vi pizza och typ lamade oss som fan för att vi har varit så sjukt trötta. Asså fatta jag åt upp en hel bnj, massa godis halv pizza och massa dricka. Ni fattar inte hur ont i magen jag hade efter det. Och så hände ju en liten fail sak, eller föresten det hände ju aldrig det vi ville skulle hända HAHA ingen fattar och det är inte meningen heller. Sen somnade vi någongång.



sötnos

skulle göra en snygg pose eller nått men det blev ju sådäääär haha

nej usch nu börjar jag må illa

hej heter hanna och ska alltid göra fula miner

synd att jag var tvungen att klippa bort matildas face annars skulle det vara en riktigt snygg bild asså HAHA förlåt

Idag så har vi väl inte gjort alls mycket vi har varit lama och trötta som fan. Och så har vi cyklat runt i hela värnamo, kommer ju ha värsta träningsverken i benen seriöst haha. Vi cyklade till mamma,  till pappa, till stan, mataffärer och prostsjön och ja överallt. Sen typ framåt 6 cyklade jag hem för skulle till mina kusiner som jag är hos nu och äta kräftor.


matilda med hennes melon



haha :D:D

<3<3<3


14 AUGUSTI


nu sticker jag och matilda till stan pöss


hejhoppsansaaaa





hej snyggingar vi eä assoooo


13 AUGUSTI

Och vad är det för dag idag? Jo otursdagen, haha men jag har faktiskt aldrig haft otur på en sån dag i hela mitt liv så vi får hoppas att jag inte får det idag då. Men ska fixa mig lite sen göra mat till syster och mig och sen träffa matilda vid 2. Hörs någongång peaceee

JAG FÅR DAMP NU GÅR DET INTE ENS ATT LÄGGA IN BILDER ;@@


problem ala hanna

Usch vilken träning det var idag säger jag bara.
1. Har nya skor och har absolut ingen känsla i dom än. Känner mig som en nybörjare typ.
2. Mitt baklår sabbar sig hela tiden och jag kan knappt springa. Och kan definitivt inte skjuta

Härligthärligt. Det betyder att på nästa match
1. Får jag fortfarande ha mina gamla skor som är sönder och kommer det regn blir jag helt dygnsur om fötterna eftersom det går rakt igenom till foten på vissa ställen.
2. Får jag smörja in med äckel tigerbalsam och ha såntdär bandag och om inget av det hjälper så vet ju gud hur det kommer gå :)

Haha problem or what?!?!? Men skit i det nu. Imon ska jag träffa matilda, kommer bli asnice. Skulle kanske sova hos henne me. Uppdaterar inte mer idag så pusspuss

vampires suck


Tycker inte denna parodifilmen verkade bra. Men vill se den iallafall:D. Vad tycker ni?


12 AUGUSTI

Godmorgon sunshines! Idag skiner solen, härligt härligt! Ska ut med engång måste verkligen tavara på det eftersom att jag börjar bli blek som en get. Hehe vi hörs väl senare eller nått kyss


uuh detta var för 3(?) vet inte exakt, år sedan i kroatien. Det var så otroligt härligt där! Kommer alltid minnas den platsen bakom muren mina kusiner sitter på.


ich habe tråkigt

Vem var den senaste du pussade?-  dedu
Vad har du för bhstorlek ? - 85ö :D
Trivs du med det? - jaharuu
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?- tror inte riktigt jag kan det i huvudet ;o
Gillar du nån nu? -  nej
Vad gjorde du inatt ? - sov?
Och i förrigår natt? - sov?!
Vad gör du innan du ska sova ?-  dricker vatten kollar mobilen
Kan du prata med din mamma om allt? - ne inte om allt
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?- ja det tror jag nog
Har du varit gravid? - nej
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - haha konstig fråga
Choklad eller glass? - choklad
Push-up eller T-shirtbh? - pushup
Stövlar eller sneakers? - sneakers
Kjol/klänning eller jeans? - jeans

Åtta fakta
Hemstad/ort: tråkvärnamo
Hårfärg: blond
Längd: 1.70-1.71 :(
Frisyr - just nu uppsatt
Ögonfärg: blå :D
Skostorlek: 38-19
Humör: uttråkat och trött
Vänster eller högerhänt: höger

Tio saker om ditt liv
Har du nånsin varit kär? - nej inte vad jag minns
Tror du på kärlek? - helt ärligt så vet jag inte
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - nej
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nej
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - jag tror inte det
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - tror inte det
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - det vet jag inte haha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - både ja o nej

Tio saker
Kärlek eller pengar? -  båda tillsammans :)
Vin eller öl? - båda är äckligt men öl
Dag eller natt? - kväll
One night stand eller förhållande? - förhållande
Tv eller internet? - internet absolut
Pepsi eller cola? - pepsi max
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - romantisk hemmakväll, eller båda, haha ne vene
Färgfoto eller svartvita? - beror på vilken sorts bild det är
Telefonkontakt eller face to face? - face to face
Bilddagboken eller myspace? - bdb


Tio har du någonsin
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej haha
Har du nånsin viljat ta livet av dig? ja
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
Har du hoppat bungy jump? - nej
Har du nånsin varit med i en olycka? - inte vad jag kommer ihåg hahahah
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nech
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - hehe ja
Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt?  vad betyder det?
Har du nånsin tyckt att världen suger? - oh ja

Tio  K ä n s l o r
Saknar du någon just nu? -  ja!
Är du glad? - ne sådär
Är du fundersam? - ja det är jag alltid mer eller mindre
Är du uttråkad? - som faan
Är du tysk? -  vetej
Är du italienare? - vetej
Är du finsk? - vetej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej..
Gillar du någon just nu? - ne

Om dig:
Hur mycket är klockan just nu? - orkar inte kolla
Namn? - hanna maria ohlsson 
Vart bor du? - värnamo
Hur många barn vill du ha? - 1 eller 2 i think
Vill du gifta dig? - ja
Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
Har du ätit sushi? - ja och det är sjult äckligt
Favoritglass? - bnj!
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2
Humör? - trött

Fyra Grejjor
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - ne
Har du en hund? - nej
Sover du helst själv eller med någon? - med någon
Tror du på spöken? - gör det seriöst ibland

S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre? - absolut inte!!
Skulle du vilja kyssas nu? - haha det skulle väl inte vara så fel
Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej


Kan:
Kan du röra på öronen? - nej
Kan du slicka dig på näsan? - nej
Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
Kan dina föräldrar lita på dig? - ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - har aldrig testat :D
Kan du va på en fest utan att dricka?-  ja
Kan dina vänner lita på dig? - ja det hoppas jag
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - skojar du? jaaa det kan du räkna med
Kan du suga? - haha, ja jag kan suga på klubbor ja :D
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja


Har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - inte om något allvarligt
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
Har du syskon? - ja
Har du någonsin haft sex med någon? - nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? - pappa när dom höll på att skiljas, men annars hoppas jag inte det
Har du varit full den här månaden? - nep
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - eh a
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja pappa och mamma :D haha
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - näj
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - ne
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? -ne
Har du ljugit på någon fråga än då? -  ne, bara ironi isånna fall


Vem:
Vem älskar du? - familj och vänner
Vem hade du senast sex med? no one
Vem vill du bli full med? - med min data
Vem är den bästa artisten/gruppen? - ich weiss nicht
Vem pratade du senast i telefon med? - dad
Vem är snällast i världen? - jag :D
Vem vill du prata med? -  du som läser detta :)
Vem sov du senast med? - hur ska man räkna det? asså vi sov ju i ett rum hela laget haha xd 
Vem såg dig full senast? - ingen
Vem vet allt om dig? ingen vet allt
Vem hatar du mest? - kanske inte så bra att skriva det här :)
Vem kramade du senast? - tess och carro
Vem kan berätta allt för dig? - vem som helt jag är en bra lyssnare tycker jag :)


update 23.15

Kom nyss hem har varit med carro och tessan. Vi hyrde babysitter wanted, en skräck typ. Asså jag är fan dum i huvudet, jag vill alltid kolla skräck men när jag väl kollar så kollar jag bort 79% av filmen. Så där slösade jag lite pengar menmen hehe. Sen så gick vi till willys och handlade fet saker asså det är ju helt otroligt vad tessan ska skämma ut sig hahaha. Joaupp, sen så träffade vi hanna och emilia så snackade lite med dom och sen gick vi alla till någon match som sebbe dömde. Och sen hem och kollade på filmen, carro tyckte den var bra och tessan tyckte den var dålig. Jag tyckte ingenting haha. (y)

bildtomt inlägg ;(


det är bara en dröm, du är bara en dröm, önskar att det skulle vara verklighet och att du skulle vara verklig



 

 



kan inte någon välig skäl där ute skicka allt detta på posten? :) för detta skulle jag inte tacka nej till. Omygash behöver verkligen en shoppingrunda känner jag, im gonna ask if jag and matilda nicht kan go to the stan on this helg. Fast inget av detta kan jag köpa eftersom allt kommer från gina och det har vi inte i värnamo.


11 AUGUSTI

Heei, är på as bra humör idag men har ingen aning varför. Vaknade 11 pigg som bara den. Nu ska jag fixa mig sen så får jag se vad som händer

Btw nu är jag hos min mamma igen och här fungerar fortfarande inte den bra datan. Det betyder tyvär färre bilder ;(. Men jag har bara önskat mig pengar till jag fyller år så att jag kan köpa en egen data, och då blir allting förhoppningsvis mycket bättre haha!

hej rolig dag. jag mår bra. pallar inte skriva. hejdå.

Haha sanna tvingade mig att uppdatera så får väl göra det. Var på fotbolls träning innan och den var nice förutom att mina cpiga baklår cpar hela cp tiden hehe lät ju bra :). Men det var chill träning ibörjan satt vi bara och snackade om cupen och sådär sen passade vi och sköt bara. Fick också reda på att vi spelar match på onsdag och på onsdag är det inte vilken dag som helts utan min dag, och tessans :D.  Tråk att spela på sin födelsedag men man får väl se det positivt på något sätt som jag inte vet hur HAHA. Ne men ah får hoppas att vi vinner då så att jag och tess blir glada :D.

Nu ska jag snart sova för känner att jag verkligen behöver det är fortfarande inte riktigt pigg sen helgen, men vi hörs imon. Fast imon tänker jag fan inte sitta här och ruttna ska kolla om någon har kommit hem. Till helgen kommer iaf tildan hem så då ska vi leeka om någon där ute är intresserad puuuusss



♥♥


10 AUGUSTI

Idag vaknade jag klockan 8 haha rekord! Men ville inte gå upp så jag somnade om till 10. Sen idag har jag gått till pappa och hämtat min cykel, cyklat till affären och köpt spagetti och magarin och cyklat hem och bakat mina godaste choklad muffins. Det är vad jag har gjort idag om någon undrar hehe. Resten av dagen tror jag bara att jag ska chilla och kolla film och ikväll är det träning. Uppdaterar när jag känner för det puss :)


´HAHA denna bilden är så jävla ful, meningen var att jag skulle se as lång ut men jag tycker inte att jag gör det på kortet gjorde det bara i verkligheten xd


Eskilscupen 2010

Hej! Kom hem igår efter en jätte rolig helg. Var helt död så jag orkade verkligen inte uppdatera och det gör jag knappt nu heller. Men kan berätta lite, på fredagen spelade vi två matcher tror vi vann en och förlorade en men eftersom att vi har spelat endel matcher så minns jag inte redigt. Efter det duschade vi och så och gick ner till stan hittade inget och jag hade ju inte liiite panik eller vad säger ni victoria agnes och karin? :). Sen gick vi hem och minns inte så mycket mer, på lördagen gick vi upp 6 igen omygooosh fattar inte att jag orkade. Så spelade vi 2 matcher vann en och spelade lika en om jag minns rätt. Då kom vi tre i våran grupp och kom till c slutspel. Sen på eftermiddagen gick vi på stan igen och jag var heeelt död. Efter lite problem med bussen, jävla busschaför kom vi tillbaka hem och gjorde oss iordning för discot som var as kul. Helt lamt ibörjan för det var skit dålig musik men sen så blev det bättre och så blev det as kul. Men inte så kul att gå hem igen för jag hade cp ont i mina fötter. Sen på söndagen fick vi lite sovmorgon och packade ihop alla saker och så sen så spelade vi kvartsfinal och vann den med 1-0 herregud det var den sämsta matchen Jag har spelat på länge. Iaf så gick vi vidare då till semi men den förlorade vi med 2-0. Alla var skadade och grät typ. Jag fick jätte ont i baklåren tror att det var träninsvärk så jag kunde inte spela i slutet. Och amanda hade ont och maria hade ont och allt var det var. Sen duschade vi och åkte hem. Och hemma var jag helt jävla död.

Här kommer lite finfina bilder :D



smäxigt

haha bjuder

bonne :D



innan discot, tog den "osäriösa" bilden för jag såg ut som en stel pinne på dom andra haha ;o.

Bilder tagna från amandas och annies facebook, har några egna som kanske kommer och sen så har våran kära tränare begnt tagit bilder som han kanske skulle lägga upp på hemsidan så finns en chans att det kommer lite fler bilder :) puss!


pusshejdå

Nu åker jag snart. Två feta väskor är packade och jag är färdig. Kommer fan inte palla bära dom, herregud jag har säkert tagit med massa onödig skit. Åh jag är nervös hahahha vafö är jag deee? Saknar vickis så ska bli skit kul att träffa henne för jag har inte träffat henne på typ en månad. Men nu måste jag bara kolla lite saker sen åker jag. Vi hörs på söndag alla sötnosar pussss!


5 AUGUSTI

Idag gäller det. Eller nästan iallafall, vi spelar inte förens imorgon. Men vi åker då på cup idag. Är så jäkla taggad!! Jag hinner inte uppdatera mer nu, har inte riktigt packat allt så ska göra det. Men åker inte förens vid 3 så det är lugnt. Uppdaterar kanske precis innan jag åker också pussokram


4 AUGUSTI

Hallå kom nyss hem från träning. Äntligen lite mer folk idag från vårt lag hahaha. Är faktiskt taggad nu för cupen även om det kommer gå åt hell. Vi har ju inte ens någon målvakt, och jag kan fan i mig inte vara det för jag börjar ju typ lipa om bollen kommer mot mig. Haha skämtar det var ju i innebandyn men endåå.

Nu ska jag börja packa lite smått. Orkar inte det men jag är faktiskt ganska bra på det så det ska nog gå bra i alla fall(y). Puss


bild från egypten. ser ut som ett monster eller nått


gonatt

Nu ska jag sova! Är skiit trött, precis kollat färdigt på någon film fattade inte ett skit. Haha ne men den var väl bra hahaha fick typ ryck i slutet och skrattade heletideen. Men ne nu måste jag sova det är träning imon vettni. Men det spelar väl ingen roll om jag går på träningen. Om ingen annan gör det så vet vi redan att vi kommer suga. Jo hej att vi kommer palla spela när vi inte tränat på en månad. Sure visst. Vi vinner säkert hela cupen också. Okej ska inte tänka så negativt nu. Harre bra så hörs vi någon gång imon. Puss


kan detta typ kanske vara ett bevis på bildbrist?


en slapp tisdag

Haha stämmer precis, tittat på shutter island och brothers idag. Shutter island var helt okej, man trodde verkligen inte att den skulle sluta som den gjorde! Och brothers var väl också okej, men ganska långtråkig. Har börjat tycka det om dramafilmer.

detta var då filmerna, har inga bra bilder så trailers får fylla ut inlägget


3 AUGUSTI

Hej, igår kväll satt jag uppe och tittade på hela solsidan boxen. Det är så jäkla bra, älskar det! Om du inte sett det så borde du göra det.

Nu ska jag fika puss




todays outfit


hehe inte riktigt likt mig med sånnahär bilder men man måste ju testa lite nya grejer ibland :)
men iallafall
tröja - H&M
chinos - lindex


svar


Vad heter den boken? :o
som om ingenting heter deeen. Den är skit dålig än så länge haha men ska ge den en chans.


2 AUGUSTI

Hemma från fotbollstränig tycker det är så jäkla dåligt av spelare i vårat lag när dom är hemma och inte kommer på träningen. Vi var bara 3 st jag annie och amanda. Och dom två andra gångerna har det bara varit 2 från vårat lag. Det bevisar ju ganska mycket. AJA skit samma haha. Var och hämtade usb kablen innan så nu kan jag ladda över bilder (y). Men nu hörreni ska jag hoppa in i duschen hörs! puss


haha otroligt passande bild! verkligen!


Roses are red and violets are blue, they booth look pretty good baby and so do you




Nu ska jag kolla på snabba cash har någon sett den? Är den läskig? Jag har ingen aning, hoppas den inte äre för jag ska kolla ensam och egentligen hatar jag att kolla sånna filmer ensam för jag är allt en liten hare haha. Ingen läser säkert detta nu för alla är ju typ på rixfm nu så att ah haha men vi hörs imån puss


just love the way you lie

Vad tycker ni om mitt nya utseende på bloggen? Själv tycker jag att det blev okej inte riktigt helt nöjd. Men det blir jag aldrig. Ska kanske ändra på endel saker och så. Men jag vill faktiskt sattsa lite mer på bloggen nu. Inte så här sattsa så att jag ska bli någon storbloggare hahah nej utan mer aktiv typ. Vilket jag säkert inte kommer lyckas med.

Sanna svarade på ett inlägg att jag kunde blogga om dagens outfit, men det kanske inte heller är så kul. För när jag bara är hemma så brukar jag ha på mig typ bara jeans och linne eller mjukisbyxor. Men när jag väl sätter på mig något annat än det så kan jag väl det :)


Men detta är då dagens outfit


1 AUGUSTI

Hallihallå. Nu har jag kommit till pappa och äntligen kan jag sitta vid en bra data och kan ladda över bilder! Dock glömde jag usb kablen hemma hos mamma hehe. Det löser sig, tar bara 2 minuter att cykla dit.

18 dagar kvar tills jag fyller, 23 dagar kvar av sommarlovet. Kan inte riktigt säga att jag längtar jätte mycket till min födelsedag när man vet att efter 5 dagar så börjar man skolan hehe.


riktigt hett!! eller fett*


ÄNTLIGEN TRÄFFAT EN VÄN HAHA :o

Hejsan nu har jag precis kommit hem. Har varit hemma hos matilda. Vi hade jätte mys snackade massa tjejsnack. ;) HAHA ni skulle ju sett i början ah inga kommentarer till det. Så synd att hon inte ska vara hemma mer, hon åker på läger imon. Men nu ska jag sååva! Imorgon åker jag till pappa så då lär jag väl blogga lite bättre. pusssss

RSS 2.0