31 JULI

Hejsanhoppsan hallåsan! Kom hem nyss för jag har varit på fotbollsträning. Tränade med 97orna, och det var bara annie och jag med från vårat lag ;o. Iaf så var det aas jobbigt för jag har typ ingen kondition längre men ah jag får ju skylla mig själv hehe. Fick en boll rätt på näsan också så jag fick näsblod! Hoppas verkligen att ni skriver upp det! Haha nerrå men nu ska jag hoppa in i duschen hörs när vi hörs pusssss


Btw ni får ursäkta att min blogg är så otroligt tråkig just nu. Men jag har ju lixom ingenting att blogga om?! Att jag sitter här hemma i mitt hus och stirrar in i väggar lixom. Funfun verkligen! Men kommentera gärna vad ni jag ska blogga om eller vad ni vill veta!

Ännu ett btw imorgon åker jag till pappa och då kan ni få bilder ur min vardag så att den blir lite roligare i iaf haha :)


NYTT IN DA GADEROB


kofta - veromoda
svarta tights - hm
bok - åhlens

Haha inte alls mycket. Hittade ett par sjukt snygga skor ångrar som faan att jag inte köpte dom. Men jag kan bara inte styra över min störda beslutsamhet som oftast alltid leder till att jag inte köper det jag vill ha.


30 JULI

Hej allihopa nu sticker jag ner på stan i det regniga vädret. Har plattat håret och tror faktiskt inte att det håller så länge eller vad tror ni? Haha får se om jag hittar något är galet shopping sugen! Vii hörs kanske i kväll pusspuss


mitt rum hos pappa

Jag har förmig att jag fick frågan på min frågestund för några månader sen om jag kunde visa mitt/mina har ju två eftersom att jag har skilda föräldrar. Och nu tänkte jag visa det jag har hos dadddy :)



sämst bilder men lite ser man ju


29 juli / säämst uppdatering

Ucsh vad min uppdatering suger! men det är inte kul när man inte har bilder eller nått. För som jag sa igår så är våran data sönder på något sätt så jag sitter vid den gamla och om man lägger in bilder här så lär den nog bli segare än vad den redan är haha.

Iaf, imorse var det träning men jag försov mig. Good job! Gjorde inte jätte mycket för det typ regnade och det var säkert inte många där eftersom att många är borta nu on da semester. Pluuuus att jag har varit sjuk, okej ska inte skylla på mer saker för då låter det bara som att jag är lat. Och det är jag pip inte.

Vi hörs när vi hörs, kanske uppstår ett mirakel i datan. Vem vet ? ;)

28 JULI

Hei alla sötnosar! Jag uppdaterade aldrig igår pga av att jag mådde jätte dåligt och hade feber och så. Är väldigt glad över att jag inte mår så dåligt idag. Så idag har jag varit ute hela dagen och solat, det behövs verkligen eftersom att jag börjar bli blek igen :s Hehe ne men nu ska jag fortsätta sola hörs ikväll kanske puuss


bildbrist, våran "nya" dator är sönder och här på den gamla har jag bara sånna här bilder typ


26 juli

Börjar med att säga jävla fucking cpe knän. Ah jag gick upp då i morse gjorde färdig mig för att jag skulle ut och jogga. Och så började jag jogga. Efter typ 4 hus fick jag as ont i knäna. Men jag är inte typen som ger upp med en gång så jag fortsatte att springa. Men tillslut kunde jag verkligen inte fortsätta. Det gjorde så jäkla ont, och då gjorde det tillochmed ont när jag gick så fick typ halv halta hem igen. Och hemma var jag skit sur. Men mamma försökte förklara bah men såär det i börjar när man inte har sprungit på länge och det är bara att fortsätta jogga. Men det var verkligen inte så det blev bara värre och värre! Sen sa hon att jag kunde gå istället och sen börja jogga om det började bli bättre. Men nej sur som jag var så ville jag inte göra det. Haha men jag ska börja med att gå någon dag. Fyfan jag har verkligen hållt upp förlänge asså! Har till och med gått ner i vikt för det. Det gör väl iochförsig inte så mycket hehe men endå. Annars idag har jag varit skit rastlös och gått runt i varv i huset även fast cpe knäna inte vill. Nu ska jag titta på film något bra förslag? Vill se eclipseee! Skit att jag skulle på den där cupen annars sulle jag gått på premiären. Och den finns ju bara i sämst kvalite än så länge. Måste köpa den sen. Haha ingen bryr sig och inlägget blir bara längre och längre om jag inte slutar skriva nu så puss!

SÄG INTE ALLT DU TÄNKER PÅ MEN TÄNK PÅ ALLT DU SÄGER


Fick en till fråga :  hur gör du spotify låtar så att man klan klicka så kommer man dit direkt?-:)

Svar: Gå in på spotify, högerklicka på en låt och tryck på Copy HTTP Link. Sedan in på din blogg gör ett nytt inlägg, resten står det på designadinblogg.se hur man gör. Eller om du nu redan vet så är det samma sak som att länka någon.

Nu ska jag sova, har ställt klockan på 8 och då blire ut och springa jogga är nog ett bättre ord. :)


serious moonlight

Hellu. Har precis kollat film, serious moonlight blev det. Den var helt okej men slutet gick för fort. Eller jag fattade inte och det skulle jag heller inte ha gjort om inte mamma hade varit med och kollat haha. Snackade med oliwia innan också och vi bestämde att vi skulle träffas någon dag eftersom att det är väldigt längesen.

Btw sen ska denna veckan bli start på något nytt!!! Ska ut och springa varannan dag. Inte varje eftersom att man måste ju duscha efteråt och det sliter massa på håret och något med vätskebalansen och blablabla håret blir ju snabbt fett om man duschar ofta. Haha japp sen ska jag inte äta en enda godis fören till helgen och så ska jag bli mycket gladare och inte sura och tycka allt är tråkigt som jag har gjort och tyckt dom senaste veckorna. Kännar att detta kan bli redigt bra asså haha! Jag är redan på mycket bättre humör och det gör allt mycket lättare!


usch vilken tråkig bild haha :o vill inte att min blogg ska bli sånhär typ med blommor och så, måste sluta lägga in sånna bilder.


25 juli

Vaknade 11 idag och det gjorde inte alls mycket att jag hade sovit så länge när jag rullade upp rullgardinerna faktiskt. Regn,regn,regn och åter regn. Ska fråga mamma om vi kan åka och hyra film. Sålänge ska jag fixa mig lite och läsa bloggar. Pusshejdå :)

 


haha bilden som i alla lägen får mig på bättre humör


-

Godnatt pungtslut


ny tröja i gaderoben


Denna jag fick av mamma idag! Kommer nog att användas mycket i höst ithink


Svar på tal

Anonym : vad är det du har vid ögat är det ett ärr?

Svar: Ja det är ett ärr. Här är bild


Man ser inte så mycket på denna bilden. Kan berätta storyn för er om ni vill det.

Det var så att när jag var liten, kommer inte riktigt ihåg när men jag kanske va 6 eller något. Så sprang jag runt en stol och snubblade och träffade rakt på en vedkorg av sten. Och det säger väl ganska mycket. Fick åka direkt till akuten men jag behövde inte sy. Jag hade änglavakt. Hacket är typ en centimeter infrån ögat och om jag hade träffat där hade jag nog blivit blind. Kan också säga att jag hade ju en ganska stor blåtira dagen efter haha. Jag är medveten om att jag kommer ha ärret hela livet men det stör mig faktiskt inte så speciellt mycket. För det första så ser man det inte väl om man inte kollar nära. Och för det andra så är det inte stort eller skarpt på någotvis. Ja nu vet ni detta mina kära vänner ;) Något mer som ni undrar över ?

24 juli

Hejochhå. Jag har blivit helt konstig, orkar ingenting, allt är tråkigt och ja allt suger.

Idag har jag inte gjort ett skit, eftersom det inte finns ett skit och göra. Föjde med mamma och handlade och så åkte ví till hm så fick jag en tröja, gjorde väl mig på lite bättre humör. Thanks mum ♥ Just nu har vi gäster men det är bara kompisar till mamma och ida. Asssåååå åååååååhhh jag hatar allt! Hittills har detta varit det sämsta sommarlovet någonsin jag svär. Men nu ska jag äta harebra puss


Melanie Fiona - Give it to me right
Melanie Fiona - It kills me - headbangaremix


hööööst

Om jag ska vara helt ärlig så längtar jag faktist lite till hösten och vintern. Det är hemskt men sant, nu när man ser på alla höstkläder som har kommit och så så längtar man eller iallfall jag till att sätta på mig jeans/tights till en stickad kofta eller liknande. Men samtidigt vill jag ju inte till skolan och börja med betyg och så men ah jag får sån jäkla lust att shoppa. Give me some money please (a) missförstå mig inte, för ni vet väl att jag älskar sommaren ;) 



snyggt värre!


23 juli hemma!

Hej gud vad skönt att vara hemma. Har saknat värnamo lite i smyg även fast det är helt öde just nu. Föresten när jag har läst mina inlägg har jag upptäckt att jag har ju inte sagt någonting vad jag har gjort i dalarna haha fail. Men iaf vi var då i en stad som heter malung, och där var det såndär typ dansbands vecka eller nått. Sen så var jag med två tjejer, erika och lina hette dom haha asså det är så jävla kul men jag kan inte säga här i bloggen. Ah och sen  på kvällarna var vi ibland i byn som dom kallar det för. Men det är nästan bara det jag har gjort och inte så mycket mer. Sen så har jag busat med mammas kompis barn, som är typ världens sötaste. Här kommer 3 bilder.



här uppträdde någon från dansbandskampen! dom var as bra!
men vadå ironi ? :o HAHAH
måste ringa karina nanananana .................

HEJ ! nemen detta är bara ett bevis på att det var fint väder en dag i typ en timme (y)


sorry

Förlåt för min riktigt dåliga uppdatering dom senaste dagarna, känner att min blogg suger rätt hårt just nu. Men ska bli ändring på det för imorgon åker vi hem till underbara not värnamo. Lär väl inte direkt bli roligare där men endå skönt att vara hemma. Ska tvinga med mamma till ullared för jag vill verkligen dit, men hon bah neeee dit vill jag inte nu på semestern. Aja nu ska jag kolla på det regnar köttbullar med söta agnes och fula ida. Haha nerrråå men vi hörs puss

 


22 juli

Godmorgon, va uppe till halv 4 igår duktigt duktigt så är inte alls trött nu :). Och så är jag skit irriterad nu säger inte varför för att det skapar nog bara problem hehe. Nu vet jag inte vad jag ska göra men jag ska inte uppdatera för det orkar jag inte hejdååå :D


bilder

från mammas nya kamera. Jag gillarén !!




´
haha vad är detta för ansiktsuttryck :o

söta agnes


19 juli i dalarna

Hej hopp allihopa! Nu är jag i dalarna för den som har missat det haha. Kom hit kanske klockan 5, men det gick ganska fort endå för jag sov det mesta. På vägenupp köpte mamma en kamera också, det behövde hon kan man säga höhö. Jag kommer nog inte att uppdatera så mycket nuhär, det finns ju internet och så men vet inte om jag pallar. Ah då vet ni det pussuss


krash bombom

Nu har man packat klart dårå. Jag orkar seriöst inte åka dit jag vill bara vara hemma för engång skull. Det är jobbigt att åka bil. Har ju typ åkt igenom hela sverige hahaha. Längst ner i skåne och nu nästan längst upp i dalarna. Men bra att tiden fördrivs lite, hemskt att säga så när det är lov. Men det är faktiskt så nu när exakt inga vänner är hemma. Nej men nu ska jag sova. Har endå inget uppe och göra, inga roliga på msn och har ingen lust att titta på film. Förlåt om det låter som att jag är nära ett självmord men så är inte fallet. Bara det att jag har ju ingen och snacka med och då blir jag cp. Hehe heeii :D gutennight


hittade ingen finare bild haha


18 juli

Nu är jag hemma. Börjar med att säga med en gång att vad glad jag blir när ni kommenterar! Har fått många kommenterar det sista och det är verkligen skiit roligt! Då får man mer lust att blogga som jag vanligtvis inte får. Tack ni är så söta som gör det :)

Iaf så är jag hemma nu då. :) Träffat släkten och firat min kusin sara. Idag var det bra väder också så vi gick till stranden och stranden är underbar där, helt kritvit och len. Jag har tyvär inte tagit några bilder men ni överlever nog haha. Jag har precis kommit till mamma och ska packa upp saker och sen packa ner igen ;o. Åker till dalarna imon nämligen, mamma har en kompis där som vi ska hälsa på. See you later

17 juli

Morning! Hade ställt klockan på 7 och när alarmet gick på så gjorde jag det klassiska. Tänkte att jag kunde sova liiite till och så vaknade jag 8 hehe. Men jag hann endå bara att mitt hår inte riktigt är tort. Men nu hörni ska jag åka till skånelandet. Vi hörs på söndag om inte annat, pusssss



Te amo - I think it means i love you

Idag har jag varit lite i famo och fafas stuga och solat, läste bland annat ut elsas mode. Den var helt okej, ibörjan fick jag typ damp för det var så jobbigt att läsa alla märken på kläder och så men efter ett tag vänjde man sig. Inte den bästa bok jag läst men helt okej! Så nu ska jag gå och lägga mig och läsa den andra boken. Ska nämligen gå upp 7 imon haha bara för att jag ska duscha och mitt hår ska hinna självtorka tills vi åker så att jag kan få mina självlockar som jag faktist börjat tycka om! Nu ska jag ta mitt dagliga kvällsvatten som jag kallar det för. Sover mycket bättre om jag dricker innan jag ska sova. Aja får så om jag hinner uppdatera innan vi åker men det gör jag nog. pusshej


So far away, but still so near


jag brukar inte gilla action filmer men denna verkar faktiskt bra! typ lite humor i den också


kläder jag inte ser något fint i


långa shorts ser inget snyggt i det?



cykelbyxor det kan vara snygg om det är spets och så har man dom under shorts men annas tycker jag det är apfult


långkjol långklänning kan vara fint, men vafan långKJOL? haha inte riktigt vad jag skulle sätta på mig

detta är inget personligt mot någon utan bara mina åsikter! ja för smaken är som baken :D


16 juli

Gutenmorgen! Idag är det lite packning som gäller. Imon åker vi till kusinerna, och kommer hem på söndag och då ska jag ha packat färdigt saker titll mamma och åker till henne då´. Jahopp nu orkar jag inte sitta vid datan pusshej.


har ni tänkt på att jag ofta lägger in bara oseriösa bilder? haha det har jag iaf tänkt på :0)


Nu = my sisters keeper

Saltapinnar chek, cola check, dextrosol (haha) chek, nerrullade gardiner chek, släckta lampor chek, en skön palts i min säng not check (kan inte sitta såhär får ont i ryggen), bortagen mascara check, film check

Nu ska jag titta på allt för min syster. Har hört att den ska vara riktigt bra och sorlig. Vi hörs imon puss!


nytt från göteborg


2 böcker - bokia
 har redan börjat på elsas mode och är på sidan 234 haha!


öronhängen trosor - hm
gjorde värsta failet med trosorna, dom var på rea och kostade bara 30 kr lixom ingenting ju! och på galjen eller galgen? whatever iaf så stod det att det var storlek 34. Och så köpte jag dem. Men sen dum som jag är så glömde jag att kolla på själva trosorna så när jag kom hem och kollade var det storlek 40 HAHA.


sololja - åhlens
var tvungen att testa hehe :D jag ska bli brunare än matilda! lycka till hanna


armband - marknad

Japp det var allt,  plus en skiva som vi hela familjen köpte tillsammans


bilder från gtb och skara


provade en snygg sak inne på ZARA ångrar att jag inte köpte den suck

på universeum, jag ida och bakom någon kille som ville vara med på bild. haha skoja

hotellrummet


när vi var ute och åt usch ser ut som en fet köttbulle i ansiktet 

suss and me

här ser man skillnad på bilderna, rääätt mycket bättre


det jag åt på resturangen


inte ofta man ser en bild på mig när den är tagen "verkligt" i farten utan att jag posar,

långa köer , hittar ni mig någonstans på bilden? :D

det var somsagt väldigt mycket folk

Kan visa vad jag köpte sen också :)


jealuos

Smsade med bajskörven matilda innan som har kommit hem från kreta. Hon hade tydligen haft det helt underbart. Åhh vill också utomlands, men jag har ju redan varit i egypten och fyra veckor i thailand. Men endå jag är så jäkla a v u n d s j u k! Oliwia är också utomlands. Och såg på linasblogg att hon också hade varit det. Fyyyy vad synd det är om mig:( Här sitter jag blek, okej inte jätte men endå, inne och ute regnar det.

Saknar egypten!





saknar thailand!




saknar mina bejbs!


Haha man ser verkligen skillnad på kvaliten på bilderna och ingen är redigerad.  Egypten bilderna är pappas o suss kamera och thailand är mammas kamera. Och den sista är min, man ser ju lätt vilken som är bäst haha.


15 juli

Godmorgon! Idag är vädret inte speciellt bra, fast konstigt nog tycker jag att det är lite mysigt. Det är typiskt sitta inne och spela sims. Hehe jag älskar sims, hemma hos mamma har jag typ alla instalerade men det går bara att spela med åretrunt och den skivan hittar inte jag. Och hemma hos pappa har jag bara nattliv, livetilägenhet och fritid. Och så har jag sims 3 också. Jag ska fan göra mig iordning och spela sims sen haha byebye!


herregudshiet har jag ingen kropp ? :o
jorå, vi var på universeum haha efter vi gått på stan i gtb och då fans det en sån grej. 


sluta blogga?

Jag orkar absolut inte blogga. Jag funderar seriöst på att sluta blogga, det är så tråkigt och meningslöst man för inget tillbaka från det. Ska jag sluta? Det är väl endå ingen som bryr sig. Och om jag säger att ni ska kommentera något så gör ni inte det. Men nu ska jag och mitt väldigt röda och insmorda aftersun face gå och såva.:D puss och kram svenebanan


14 juli

Hemma nu igen då. Shiet vad lite besökare jag har nu hahah :o. Aja vem bryr sig, iaf så har vi haft det bra. Om ni har läst tidigare inlägg så vet ni att jag har varit i göteborg och skarasommarland. Jag orkar inte blogga nu gör det sen med bilder :))

netherlands-spain

Nu blire fotboll ofc Heeeeeja spanien *klappklappklappklapp*


Gahh

vad varmt det är!!! Håller på att dö rentutavsagt, men jag är nog inte ensam. Idag har jag packat saker, städat mitt rum och varit hos farmor och farfar och badat. Längtar skit mycket tills imon och hela nästa vecka. Ska verkligen bli jätte roligt. Men nu ska jag gå och packa dom sista sakerna och damsuga mitt rum, shiet vad duktig jag är :))




You don't get another chance, life is no nintendo game

11 juli

Halihallå! Idag är det packning och städning som gäller. Nästa vecka ser ut såhär:

Mån: åker till göteborg, där kommer vi gå på stan på förmiddagen sen har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra på eftermiddagen beror lite på vädret. Sen sover vi på hotell

Tis: Åker från hotellet till skara, och är på skarasommarland. Där kommer vi också sova över till onsdagen

Ons: Är på skarasommarland och sen vet jag inte riktigt när vi åker hem.

Tor: Hemma 
Fredag:
Hemma

Lördag: Åker till mina kusiner i Malmö och firar min kusin sara. Och där sover vi över.

Söndag: Åker hem och sen till mammi :)


why would this happen to me -

Helluu bloggen. Somsagt har jag varit i min farmor o farfars stuga idag. Där åkte vi båt och ring och bara soladebadade och slappade. Och så har jag längtat mktmkt tills nästa vääcka hehe. Här kommer 3 bilder som förklarar min dag:) Btw så lägger jag in bilder från tältandet ikväll med.




1. ring, dad and sister
2. wiiehu
3. sunsunsunsunsunsun i love the sun för den som inte har fattat deeee :D


10 juli

Äntligen hemma puuh! Skoja vi har haft jätte mysigt :). Men jag hinner inte uppdatera för jag ska till min farmor och farfar nu. Uppdaterar ikväll men bilder och så seeyaa

9 juli

Hey är hemma just nu och har nyss dushat och hämtat lite kläder. Var och badade med carro julia och hanna. Stackars lilla therse hade fått löss. Och nu är vi skit rädda för att vi också har fått det. Speciellt jag som nästan delade samma kudde ;s. Men nu ska vi inte tänka negativt ska sova en natt till i tältet haha mysigt. Fast nu är tessan utbytt mot hanna. Inte för att hon har löss utanför att hon skulle till sin stuga hahah Ha det bra vi hörs säkert imon. Puss

Lite nytt utseende på bloggen

Tyckte faktiskt att det behövdes. Den andra kändes lite för tjejig och oseriös. Denna blev också dålig men som jag kanske har sagt innan så suger jag på att göra headar och sånt shiet. 

Btw nu mår jag mycket bättre! Skönt det, för vi ska tälta haha. Ska åka till carro halv 5. Kulkul :D


Jag är dålig på att göra header men jag är bäst på att göra snurrflätor.
Erkänn!?!?
för det är ju så hiiiimla svårt att göra....


8 juli

Godmorgon! Har sån jäkla huvudverk, känns som att huvudet är påväg att sprängas. Inte kul, ska göra frukost och ta en alvedon så får vi hoppas att det blir bättre. Hörs sen puss


kissies nya låt


Naa denna låten var faktiskt riktigt dålig, men hade inga störra förväntningar.

Nu ska jag sova. Carro frågade om jag ville tälta med henne tess och julia imon. Får se vad som händer haha:D puss och godnatt!

onetwothree

Hemma efter en jätte rolig dag med carro. :) Förs åkte jag till henne och så var vi på hennes tomt och åt vattenmelon. Sen lite senare cyklade vi hem till mig och åt och tog lite kort oh filmade. Hahaha herregud kanske ska lägga in carro? Eller vad säger du? Hehe eftersom att det är ganska tråkigt hemma hos mig enligt mig så åkte vi till carro igen och satte på någon skräckfilm. Men jag klarar inte av sånna filmer så då satte vi på sex points tror jag den hette och tittade på den ist. When the movie was over åkte jag hem. Här kommer två ootroligt snygga bilder!





haha herregud, carro är iaf söt men titta mig shenamittbenahallåpådigtyp
Plus att min kamera suger sometimes. Pappa och suss kanske men bara kanske ska köpa en systemkamera någon gång, jag hoppas på det bästa :D


7 juli

Hello nu åker jag till carro, uppdaterar ikväll puss&kram ;)


kör på nersläppt lockigt hår idag
haha ser ut som att jag har redigerat min arm, men det har jag absolut inte gjort, för jag har inte ens photoshop på min data


update 23:07

Jag känner att jag bara vill spy på någon, vem som helst. Jag är så trött på livet just nu just denna minut. Fuck the world. Jag vill slå någon skrika allt jag vill få ut mig. Skulle vilja göra det i detta inlägget men det skulle inte riktigt funka.

Förlåt men detta är inte riktigt min dag idag känner jag. Hoppas det är bättre imon för då ska jag och carro va. Nej nu ska jag kolla på någon riktigt sorlig film så att jag kan gråta lite haha hejdå ;D 


jag och carro någon gång :)


-

Denna dagen har varit jäkligt seg kan jag säga. Känner mig som värsta nolifern fast det kanske jag är också. Iaf jag har damsugit hela undervåningen utan att någon sa att jag skulle göra det. Pappa och suss blev glada tror jag. Sen har jag gjort värsta goda miljkshaken, jag dör så gott det är med det. Varför ska det bara vara så onyttigt? När pappa kom hem sen så åkte vi till apoteket för att köpa miltshampo. För att min hårbotten kliar aaaas mycket ibland. Och det är inte löss och det är inte torrhårbotten. Jag sa till mamma att det kanske kunde vara stress och då började hon asgarva så det är det inte heller. Har faktiskt ingen aning vad det är men kliar gör det. Sen passade vi på att köpa rengöringstvål för att min håller på att ta slut. Denna använder jag :


kan rekomendera!
använder också denhär ibland:

tycker dock att det känns som att man blir ännu finnigare
fast man kanske måste använda dagligen och det har inte jag gjort


Klänningen jag köpte igår

:



bilderna är inte riktigt rättvisa för den är mycket finare inreal


6 juli

Förlåt för så dålig uppdatering igår men var ju med matilda. Ah det började med att hon kom till mig och vi började snacka om livet åh så. Det var ju ett tag sen vi va om man inte räknar med kvällen vi grillade. Sen fick jag värsta bästa ideen att vi kunde åka till jönköping så då åkte vi ner till stationen. Och tur som var så gick ett tåg en halvtimme senare. Så vi åkte upp dit gick i lite affärer och så, köpte en klänning som jag verkligen älskar! Sen åkte vi hem till tråkiga värnamo som suger. Iaf så åkte vi hem till mig och så lockade jag matildas hår och så stekte jag korv till oss. Sen gick vi ut och tog massa bilder, först hade vi filtar runt oss men matilda tyckte inte att vi skulle ha det för att vi såg ut som gräshoppor hahah. Sen cyklade hon hem och så var sagan slut:).

Nu kommer det lite bilder och sen så ska jag gå och äta frukost herråå




 visst är vi snygga i keps vetti faaaan varför vi tog med den HAHA


haha gräsoppan (y)



eh ah jo ..





tack för en rolig dag matöldä !


5 juli

Godmorgon/förmiddag, vad ska mina kära läsare hitta på idag? Själv så kommer matilda strax, har saknat henne. Får så vad vi hittar på :D. Inte riktigt åka till osudden väder även fast det är väldigt varmt. Håller på att svettas ihjäl nästan, även fast jag har shorts och linne. 

Hittade denna kepsen som är pappas tror jag hehe

 


mobba inte mig för att jag är ful!


Blue


har blivit helt kär i blått, såå snyggt när man är brun 


4 juli

Hej alla vänner och ovänner :) Idag vaknade jag halv 9, ovanligt tidigt för att vara mig nu förtiden. Iaf så har jag bara varit ute hela dagen och läst tidningar och haft allmänt tråkigt. Saknar mina kompisar som är dumma och inte är hemma :(. Men imorgon så kommer matilda hem en dag. Så söt hon är kommer hem bara för att leeka med mig ♥ 

Nehepp nu orkar jag inte med detta inlägget hähä vi hörs när vi hörs ;);)



kommer du ihåg matilda? HAHAHA


HEMMA!

Hej allihopa! Saknat mig? Ofc har ni det :). Kom hem för en timme sen. Vi åkte ut i kvartsfinal på straffar. Inte så kul, men vi gjorde vårat bästa. Vi släppte inte in ett enda mål i gruppspelet så det var ju bra. Cupen har varit helt okej. Den var i smögen/kungshamn, och ni skulle bara sett hur fint det var där! Vill absolut dit någon mer gång i livet.

Nu ska jag läsa lite bloggar, det är det värsta när man har varit borta att man har missat så mycket det blir svårt att komma igen på något sätt. Aja vi hörs imon puss


RSS 2.0