fredag 29 april

Äntligen helg. Så jäkla gött även fast vi bara har gått 4 dagar. Tycker verkligen inte om skolan, så är det bara. Nu ska jag packa saker till matchen ikväll. Seriepremiär för faaan!! As taggad! :D Det var ju seriöst ett halvår sen man fick den där nervösa känslan innan matchen, innan domaren blåser och innan spelet sätter igång. Wieho. Sen hur det kommer gå är ju en annan sak... men nu ska vi inte vara sånna utan positiva! Jag uppdaterar väl någon gång igen antar jag hehe pusspuss.

onsdag 27 april

Hejsan, hemma efter skolan nu och jag behöver väl inte säga så mycket om den. Tråkig helt enkelt, saker blir iofs vad man gör dom till men jag kan inte säga att jag gör dom direkt roliga heheh. Bläää, amen nu ska jag gå och göra min engelska sen ska jag äta något litet eftersom jag är sjukt hungrig och hann inte äta någon frukost idag. Ska seriöst åka till sjukhuset för min mage låter som en söndrig tvättmaskin när jag är det haha! Sen efter det ska jag titta på glamourana och efter det är det träning som jag faktikst är as taggad till men har dock nageltrång typ (ni får jättegärna skriva upp detta) så får se hur det går med det. Fast eftersom jag inte kände något på profilen idag så borde jag inte göra det nu heller. Men puss sålänge.




underbart


new



Detta var då det köpte för mina "påskpengar" haha, kanske visar lite väl mycket hud där hehe :s men det är ju lixom så man går runt på sommaren ju eller? Tycker jag iallafall haha. Men äälskar bara linnet!


söndag 24 april

Hej i det underbara vädret. Ligger ute och solar och har jag gjort det i stort sätt hela dagen. Så jäkla gött, är det verkligen påsklov vi har?! Haha man undrar ju seriöst.. Igår var la familia i jönköping och shoppade lite, kan kanske visa vad jag köpte sen även om det inte var något speciellt märkvärdigt. Sen på kvällen gjorde jag inte ett enda piss och hade så tråkigt som man bara kan ha typ. Näh men nu ska jag inte sitta inne utan ut igen. Pusspuss!


glad tjej har tråkigt





-





fredag 22 april

Nehepp om man kanske skulle ta och uppdatera lite med tanke på att det var en vecka sen sist hehe. Detta lovet hittills har varit grymt bra än så länge. I måndags var det asbra väder så jag då låg ute och solade och sen på kvällen åkte jag till Sandra och sov över där. Skit mysigt! På tisdagen sen behöver vi ju inte snacka om allt vi gjorde. Ärligt talat var det nog någon av de mest konstiga dagarna i hela mitt liv, men på ett bra sätt haha! Fast iofs har inte jag varit med om så mycket men endå hehe. I onsdags var vi typ helt döda, kan ju varit eftersom vi satt uppe till halv 7 typ och aa vad vi gjorde vill ni inte veta hahahah!! Men tack för dagarna, love u my antilop! Igår (torsdag) var jag med Tessan och vi gick typ runt i hela Värnamo kändes det som, vill ta tillbaka dagen och vara lite snällare mot henne och mer social för det var jag inte de tre sista timmarna iallafall. Men det är inte lätt när man har en person på sina tankar hela tiden.. Ojoj sa jag lite väl mycket där kanske? ;) Men det var kul att träffa finaste Tesseresen iallafall. Vad skulle jag gjort utan dig? :)

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska vi iväg till min farmor och farfar och äta typ påskmiddag eller nått. Ha det så bra allihopa! Pusspuss och åter puss ♥


myycket snygga!


torsdag 14 april


I don’t know how to be fine when I am not. Cause I don’t know how to make a feeling stop


-


lite nytt


Igår så köpte jag byxorna, mascaran och torrshampot när jag var på stan, totalt älskar byxorna! Plus så fick jag tröjan av mina kusiner när vi var där , faktiskt jättefin på. Så snälla!

Uppdate:
Nu har jag precis gått in efter att ha suttit i solen och läst Elsas värld ett tag. Dock så var jag så dum i huvudet att jag fastnade vid bigbrother så att jag gick ut långt efter det att jag hade tänkt att gå ut. Men aja får bara hoppas på mer sånthär väder nu istället. Because its wonderfuuuul!


söndag 10 april

Heeei, är på superhumör idag! Vaknade med ett leende på läpparna direkt, gött som fan. Älskaälska vädret. Igår var jag hos mina kusiner och det var lika roligt som vanligt. Världens cpigaste släkt typ haha. Ne men nu ska jag inte sitta inne utan gå ut och sätta mig i en solstol och typ läsa lite. Herrrååå :)



lördag 9 april



seriös bild... men pööösss på denna soliga dagen;)


run deep, run wild

Nu går jag och lägger mig för att försöka vara lite pigg imorgon. Har inte gjort ett piss nu ikväll, bara tagit det lungt och myst med familjen. Behövligt faktiskt. :d Imorgon ska jag och mamma snabbt på stan och sen ska jag förmodligen ut och springa lite (om det är "fint" väder då hehe) och sen ska vi till mina kusiner för att fira deras mamma. Mhmm så det är väl typ min lördag det. Får hoppas på bra väder så att jag kan bli på lite bättre humör. Helt cpkonstigt att jag påverkas så mycket av vädret haha. Men godnatt alla fina och dröm sött :´)

Lykke Li - I follow rivers
Lykke Li - Tonight
Lykke Li - Love out of lust
Lykke Li - Get some (Mike D Remix-Another Latch Bros. Production)
Faaen vad grym hon är, älskar och drogar dehär låtarna just nu!


jag insåg just att man måste få ut tårar för att kunna få plats med glädje. ♥


fredag 8 april

Hejdär, äntligen helg så nu kan man pusta ut. Provet är klart men självklart har man ju svenska prov nästa vecka. Kul liv, plugga äta sova. För jag orkar helt seriöst ingenting nu, vill bara lägga mig i sängen och spruta ut tårar och det jag håller inom mig. Men ne tror jag skiter i det vill inte hamna där igen. Ska istället ta och äta lite så jag blir lite piggare och sen ska jag städa mitt rum med HÖG musik så jag blir glad också hehe och sen ska jag bara lägga mig ner och titta på alla bigbrother avsnitt jag har missat. Känns som att det var år sedan jag va med någon men jag orkar inte idag. Fyfan vad jag är tråkig asså. Tackochhejförmig




onsdag 6 april

Hellou, kom nyss hem från skolan. Hade profil-kondition sista timmen och då körde vi ni vet det när man är i lag och ska köra olika saker på en bänk. Skitjobbigt faktikst, och speciellt för mig som är så otränad hehe. Men nu ska jag sätta igång och plugga med engång. Hinner knappt imorgon och provet är på fredag så ah jag uppdaterar nog inte innan det hehe. Kjaam


rolig eftermiddag man kommer ha, eller vad säger ni? :D


Actually I don’t want to sit around and hope good things will happen. I want to make them happen.


Nu var man hemma igen. Har både varit på fotbollsträning och efter det var jag ute och joggade. Huuuur skönt som helst. Skulle kunna springa varje dag om vädret tillät det, eller a kanske inte haha men jag blir som en ny människa då. Och speciellt när det är underbart väder också.♥ Sen hur träningen gick behöver vi ju inte snacka om hehe typ pinsamt ju. Men det var ju kul att träffa alla, kommer sakna vårt gamla lag men nu är det ju som det äääär. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska plugga. Pusspuss



fräsch tjej där på första bilden............


måndag 4 april

Hejhoppsansa, hemma nu för vi fick inställd so så vi fick sluta mycket tidigare, gött som faan! Har träning sen klockan 4 och det gör faktiskt inget att vädret är okej. ;) Men nu ska jag plugga och äta lite puss!

Har suttit nu en stund och tittat på gamla kort, både skrattat och fällt några tårar :´(


ååh detta var när vi var i kroatien.. minns så väl den muren och den kvällen och också när kortet togs kommer ihåg att jag ville ta ner pappas ben för jag tyckte att han satt som en tjej hahah men istället började han bete sig som en också hahah :)


söndag 3 april

Ojsan, här var det bra uppdatering ja! Men det har blivit så sjukt tråkigt och jag vet aldrig vad jag ska skriva om, just nu skriver jag bara vad som händer i mitt liv vilket är ingenting så känns onödigt på något sätt. Känns lixom som jag bara gör det för att jag ska och då kan jag lika gärna göra göra något annat på den tiden istället. Eller vad säger ni? :D

Btw så funkar min kamera igen! Helt sjuuukt är det, men jag orkar inte skriva anledningen eftersom att då skulle det bli för långt. Men jag kan ju säga ett ord... magi. Uuh scary det lät assÅ.

Men vi hörs väl med något tråkigt inlägg någon dag hehe. Fy vad töntigt det låter.. vi hörs väl. Som om vi hörs, jag hör inte er och ni hör ju inte mig heller för den delen men det blir nog bara att man skriver så. :)) Nääj kom på att det var väl taken nu ikväll klockan 9? Redan missat en halvtimme då men det gör kanske inget eftersom jag sett den typ hundra elva gånger. Men ni som inte sett den se den. Aaasbra :D 


helt okej film som vi tittade på igooor


RSS 2.0